fredag 30. mai 2014

Sannheter i hverdagen

Akkurat nå, for få minutter siden var jeg med på en flott opplevelse! Jeg er i Stenungsund, på treningssenteret og har trent bodybalanse. En blanding av yoga og pilates. Vår flotte instruktør, en vakker ung kvinne med raket hår og tatoveringer, ledet oss som alltid gjennom avspenning til slutt. Det er slett ikke alltid jeg tar meg tid til denne, men i dag var jeg klar.


Vi konsentrerer oss om pusten og avslapping. Instruktøren snakker imens med lav og god stemme og ba oss huske på hvor verdifull vi er for mennesker rundt oss, og hvor viktig det er at vi tar vare på vårt helse og nyte livet. At vi løper rundt og strever, og så lett henger oss opp i de 5 kiloene som må bort. Og jeg kjente inn i sjelen hvor sant dette er.. Til slutt begynte hun å gråte, og fortalte at en nær person døde i går, en person som ikke tok vare på livet sitt og helsen sin.
Jeg ble så utrolig rørt over at hun ville dele dette med oss, en gjeng totalt fremmede, og at hun ville så gjerne si oss hva som er viktig i livet!!
Jeg håper du som leser dette også stopper opp litt og kjenner på gleden og takknemlighet og hva som egentlig bør ta plass i ditt liv. God helg og stor klem

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar